vrijdag 5 september 2008

Bief en bere PoliticsYo yo yo, dit zijn Don Bief en Gigolo Beerski! Back in effect!

B&b gaan eerdaags even naar New York, in de eerste plaats om even te chillen op Sedgwick Ave (heads weten waarom B). Maar ook omdat het verkiezingstijd is in de States en Bief en bere hebben een grote voorkeur voor McCain, dus ze gaan die Republikeinse clown ff een handje helpen. Ik hoor al jullie Urban Oekoes nu denken, waarom Funky Biefsta en Beer B Sure? Welnu, dat zullen wij jullie eens even uitleggen. McCain is natuurlijk een dubieus mens, tegen abortus, pro wapens, en waarschijnlijk tegen pils. Maakt Bief en bere allemaal geen fluit uit, het zal ons aan de spreekwoordelijke reet roesten. Bief en bere wonen niet in de US of A, dus daar merken wij allemaal vrij weinig van op ons bankstel in de B&B Bunkert.

Wat Bief en bere veel belangrijker vinden is dat McCain natuurlijk de baas is van McCain, de superfreshe snackwaar groothandel. Al jaren eten Bief en bere McCain franse frieten, kroketten, partymix en frikandellen. Met McCain aan het roer zal hij natuurlijk de wereld zijn snackwaar opdringen, en Bief en bere vinden dat een mooi vooruitzicht. Bere heeft nog in de McCain fabriek gewerkt in Lelystad, maar toen de baas aldaar d’r achter kwam dat bere al 5 dozen bevroren friet meegenomen voor eigen consumptie werd hem vriendelijk verzocht weg te wezen. Geen probleem vond Bere, hij was Ghost als Patrick Swayze.

Om een lang verhaal kort te maken, stem McCain, Want het is zoals Bief en bere altijd zeggen “One Nation Under a FrituurPan”!

Geen opmerkingen: