donderdag 2 oktober 2008

Bief en bere en religie..


LEES ONDERSTAAND VERHAAL DISCOMBABULATORS!

LONDEN - De Britse televisie-omroep BBC is overspoeld met klachten vanwege het feit dat in een uitzending van de soapserie Eastenders een moslim te zien was die werd betrapt op het eten van een snack tijdens Ramadan. Volgens de Britse publieke omroep hebben veel moslims zich geƫrgerd aan het feit dat in de serie een geloofsgenoot het zogenaamd niet zo nauw zou nemen met de regels met betrekking tot het nuttigen van voedsel tijdens de vastenperiode.

Wikki wikki wauw, Bief en bere hebben de aflevering in kwestie van de Eastenders natuurlijk ook gezien, en waren meteen bekeerd tot de Islam! Wij waren al groot fan natuurlijk, want scheren vonden altijd al maad overrated, maar toen wij hoorden dat snacken anno 2008 ook geen enkel probleem meer is zijn waren we dr natuurlijk helemaal uit.

Echter liep het eea niet helemaal volgens plan, toen Bief en bere vandaag acte de presence maakte in de lokale moskee liepen we tegen een aantal onoverkomelijke problemen aan. Groot probleem was dat bief z’n walkman niet af wilde doen omdat hij naar Schoolly D aan het luisteren was. Naar verluid was hij net aan beland bij een prachtig stukje scratchwerk van Code Money, maar daar had de heilige in kwestie geen boodschap aan. Bere kon helemaal snel rechtsomkeert maken, want hij wilde zijn schoenen niet uitdoen omdat hij nogal last heeft van stinkpoten, daarnaast had bere zijn sopper bij zich en besloot “bief en bere regeere” op de "qibla" te tekken. Bere weet nu pas wat een "qibla" is en bied bij deze zijn excuses aan. Onder voorbehoud..

Wij bekeren ons dus later wel, want er moet echt een wat toleranter tov walkmans, stinkpoten en graffiti komen. Dus is echt geen doen zo. Wij zijn nog steeds down met de Islam. Maar bief en bere regeere!

Geen opmerkingen: