dinsdag 7 oktober 2008

Bief en bere helpen voetballand!



Nu Aegon en Fortis zware klappen moeten incasseren zou het best wel eens zo kunnen zijn dat de shirtsponsors van Ajaks en Feijenoord niet meer aan hun verplichtingen kunnen voldoen.
Aangezien Bief en bere voetbal een warm hart toedragen vanaf hun bankstel, en ze zelf immers ook immers trots eigenaar zijn van de “Staatsbank van Bief en bere” zijn wij zo vrij geweest een briefje te schrijven aan de twee topvoetbal clubs met ondermaatse prestaties waarin wij onze hulp aanbieden. Check

Hallo Clowns,

Graag bieden wij onze sterke merknaam “Staatsbank van Bief en bere” bij jullie aan. Wij hebben zeer veel eigen vermogen, het is namelijk allemaal belegd in zwart edel metaal van artiesten als Schoolly D, Tim Dog en Eddie Bo. Vooral in tijden van economische recessie is die shit crazy fly cash waard. Wij zijn dus zo solide als het maar kan, helemaal in tegenstelling tot Aegon en Fortis. Als jullie denken, maar Bief en bere jullie kunnen toch niet de twee allergrootste aartsrivalen van dezelfde sponsor voorzien? Lijkt ons geen probleem clowns, jullie vertonen namelijk zeer veel parallellen, jullie presteren al jaren ondermaats, hebben allebei een rood/wit thuis shirt, hebben ieder jaar een nieuwe coach die compleet ten omrechtte als grote verlosser word binnengehaald, en als jullie niet oppassen zijn jullie de nieuwe middenmoot van de eredivisie. Kortom, een en dezelfde sponsor is echt helemaal niet erg.

Bief en bere willen wel wat in ruil voor hun diensten natuurlijk, check dit uit. Graag willen wij, een lease Audi station, een skybox in de Arena en de Kuip, een Arena en Kuip pas waarmee we ongelimiteerd pils kunnen halen (ook als er niet gevoetbald word) En bij popevenementen in 1 van jullie voetbal tempels willen wij resident DJ’s zijn, want volgens ons blaast Schoolly echt enorm hard in zo’n groot stadion. En het is natuurlijk ook superleuk als we een beetje f, f, f, freshhhhh door de Toppers heen kunnen cutten!

Wij horen graag van jullie.

Biefaque en Berend P

Geen opmerkingen: