maandag 17 november 2008

Bief en bere voetbal!





Het was weer een prima voetbal weekend, en bief en bere hebben niet meer zo gelachen sinds die wedstrijd dat ze dildo’s naar de keeper van Ado Den Haag mochten gooien. Ajaks en Feijenoord zijn mooie clubs, maar PSV daarentegen blijft een dubieuze onderneming, wie herinnert zich niet Fons Sporen die aan de zwier ging met kleine kinderen, verre van fresh vonden bief en bere, en recentelijk de voetbalmakelaar die de dienst uitmaakte op de Hertgang, maar dat toch beter deed dan Jan Reker, rare jongens die Einhovenaren. Respect gaat wel uit naar Huub Stevens, maar dat heeft meer te maken met zijn accent, Bief en bere doen na het drinken van genoeg pils altijd een prima imitatie van deze Limburger, thanks Huub.

Het enige mooie expert product uit Eindhoven is dan ook de gloeilamp, en thats it. Bief en bere hebben enorm genoten van de oorwassing die afgelopen zondag in de Arena plaatsvond, we zaten te juichen op de bank. Bij Ajaks excelleerde vooral Urby, waarschijnlijk had hij niet geblowed voor de wedstrijd, Evander stond alleen in het portiekje voor de Arena zijn hasjblunt te killen, goed denkwerk Urby. Wij danken Marco dan ook voor het niet opstellen van Evander.

Verder was het sowieso een fresh weekend, want Bief en bere hebben de hele zaterdag rond gehangen op een rommelmarkt in Zwolle. Ze hadden niet zoveel random rap, maar we hebben wel een mint condition shirt van Josef Kiprich gescoord, dus bief en bere waren weer de mannen! Maar daarover later meer onder voorbehoud.

Doeg..

Geen opmerkingen: