dinsdag 18 november 2008

Groot Nieuws!


Gwatgawan Seeeeen!

Bief en bere hebben zeer goed nieuws, zoals jullie misschien wel hebben gelezen in de betere bladen is het hommeles in het land van de Toppers, jullie weten wel, het feest der herkenning voor de Jan Modalen die onze economie draaiende houden. De Toppers bestaan uit een voormalig marktkoopman, en twee valse nichten die elke vorm van talent ontberen maar op 1 of andere manier toch de Arena vol krijgen zonder dat er voetbal in gespeeld word. De valse nichten hebben ruzie, en de marktkoopman snapt er niets van. Dat is wat Bief en bere lazen in de krant die ten tijde van de tweede wereldoorlog heulde met de vijand, en die krant is dan ook meteen de clown van de week!

Nu vinden Bief en bere de Toppers natuurlijk je reinste vorm van Poor Mens Entertainment, maar nu de eerste scheuren in het Toppers imperium ontstaan zijn wij d’r wel als de kippen bij om een mooi alternatief aan te bieden aan de ArenA mochten de Toppers hun handdoek in de ring gooien. Zie bij gevoegde flyer Freak-A-Zoits..

Bief en bere gaan er vanuit dat de directie van het gezelligste stadion van Nederland zeker in zee zullen gaan met Bief en bere dus koop snel kaarten want op=op!

Doeg…

Geen opmerkingen: