dinsdag 18 november 2008

interview met Serch & Suez



B&B: Waddup Freaks! Tof dat jullie hier zijn en heel vet dat jullie pils mee hebben genomen. Alleen wel jammerr dat jullie alles al op hebben.
S&S: Hebben jullie niks dan?
B&B: Zekers wel want we zijn natuurlijk niet onbeslagen ten ijs verschenen. We hebben heel veel Perlenbacher bij de Lidl gehaald. PLOP shshshshhshshssssss
S&S: Fresh
B&B: Da's zeker zeer fresh want van praten krijg je dorst dat weet iedereen. Maar jullie zitten hier niet voor niks natuurlijk. We wilden jullie in ieder geval bedanken voor de graff tips. Props daarvoor nog.
S&S: Graag gedaan jongens, Paas nog eens wat pils!
B&B: Geen probleem. We hebben ook vernomen dat jullie naast graff legendes ook niet onverdienstelijke urban dj's zijn. Zo hebben we geruchten gehoord dat Serch met zijn collectie mp3's in Zwolle alle R&B chicks zijn bed in draait en dat Suez binnenkort 8 uur solo draait in de Heineken Music Hall.
S&S: Volgens mij hebben jullie dat niet goed begrepen. Suez mag al jaren geen enkele uitgaansgelegenheid binnen een straal van 20 km van Amsterdam in en Serch is nog steeds bezig om mp3's in zijn huis telefoon te laden.
B&B: Dat klinkt beter want we hadden al bijna jullie bier af moeten pakken maar in dit geval gaan we zo nog effe de Lidl in!
S&S: Fresh! Def!
B&B: Aan jullie taalgebruik te horen en aan jullie bier inname te zien houden jullie wel van een potje oldschool rap. Kennen jullie 2 oldschool freaks die zichzelf de Classical 2 noemen? Die maken heel af en toe een cd'tje met allemaal ouwe beukerts.
S&S: Dat zijn wij clowns!
B&B: Word? Fresh! Def! Dan gaan we nu meteen naar de Lidl en daarna effe een paar uur naar Live N Direct luisteren! Aaaahoeoeoeoeoeooeoeoe!
S&S: Aaaaaight!
B&B: Cool freaks, maar geef ons effe geld voor wat pils dan.
S&S: Dat wordt em dus effe niet vandaag, pak gewoon die station van Kees de Keuning en prak die in de Lidl gevel.
B&B: Klinkt als een prachtig plan! Dat wordt em dus effe wel. Tot zo!

S&S: Aaaaaaiight!


Op vreemde wijze is er van de rest van het interview geen enkele registratie bekend. Heel vreemd. Maar we kunnen jullie verzekeren dat het allemaal reuze informatief en baanbrekend was dus jullie kunnen met een gerust hart naar bed toe!

Geen opmerkingen: