maandag 30 maart 2009

Onverwachte effect krediet crisis


This is protected by the red, the black and the green. With the key! Sissiiiiiieeeeeeeeees!
Wordupski, Bief & Bere zijn terug in effect met wederom baanbrekende berichten bumbaclat!
Zo is Bief op een zeer ernstig probleem gestuit dat veroorzaakt wordt door de crisis maar dat door de voltallige media wordt genegeerd dan wel over het hoofd wordt gezien.
Het zit namelijk zo; sinds Berend ontslagen is door een grof geld graaiende financiele instantie en onbeperkt kan bankliggen, plaatjes diggen en beatjes bouwen is Biefaque zo stinkend jaloers dat hij bijna zijn bed niet meer uit kan komen om te gaan werken.
Nou kan je natuurlijk op je vingers natellen dat niet alleen Bief werkloze vrienden heeft die hun omgeving tot wanhoop drijven door hun ongelimiteerde vrije tijd. En dan is er nog niemand die weet wat dit op de lange termijn met mensen gaat doen. Zeer zorgelijk. Wij willen er bij de overheid dus op aandringen om ook Biefaque van een mooie werklozenuitkering te voorzien en hem lekker met rust te laten als hij zwart geld verdient met dj klusjes her en der. Bij voorbaat dank! Die andere mensen zoeken het verder maar uit natuurlijk.

Maar goed, soms zit het Bief ook mee op het werk, zo moest hij vorige week bijvoorbeeld in pak met vlinderdas en bolhoed opdraven bij het hoofdkantoor van Albert Heijn te Zaandam. Na anderhalf uur knikkebollen excuseerde Biefski zich om naar het toilet te gaan maar in werkelijkheid dook hij snel effe het magazijn in om vervolgens met 657 voetbalplaatjes en 9 random rap smurfen zich snel uit de voeten te maken voor een volgende “meeting”. Fresh for 88. Ook Bere heeft een paar plaatjes gehad en een random rap smurf maar niet te veel want hij is natuurlijk al werkloos en dan heb je eigenlijk alles al wat je ooit wilde hebben.

Respect the architect!

Geen opmerkingen: