zaterdag 7 maart 2009

Soul Weekender


Wet Up Buffalo Gals!

Bief en bere reizen komende week af naar het altijd zonnige Prestatyn, een plaatsje boven Liverpool, wat een heel hoog zelfmoord precentage kent om een reden die Bief en bere niet duidelijk is. Wij vinden het daar maad fresh, mooi plaatjes scoren, pils drinken, en snacks eten die bijna, ik zeg bijna te vet zijn voor Bief en beerski!

Wij zullen dat weekend kamp opslaan in Pontin's. Een soort Center Parcs, maar dan met de allure van een asielzoekers centrum, en naar verluid was het ooit ook een asielzoekers centrum, want Bief en bere spraken laatst een Oegandees die asiel had aangevraagd in Engeland, maar toen hij in Pontin's terecht kwam, heeft hij eieren voor zijn geld gekozen, en is hij met gevaar voor eigen leven terug gekeerd naar Oeganda. Heel raar vonden Bief en bere, maar wij konden het volgende citaat optekenen uit de mond van de Oegandees "ik word liever in plakken terug gevonden in de kelder van Idi Amin dan dat ik hier 1 minuut langer blijf". Duidelijke taal G!

Daarna werd het dus een prachtig vakantie oord, en na enige research is bijgevoegde flyer uit 1970 het enige wat Bief en bere konden vinden op het internet, waarschijnlijk omdat het park er nog exact hetzelfde uitziet, maar dan kompleet uitgeleefd door de Engelse working class. Fresh.

Bief en bere zullen uitgebreid verslag doen van hun trip, en waarschijnlijk zullen jullie stront jaloers zijn als jullie horen wat voor prachtige platen d'r gescoord zijn.

Jah Bless..

Geen opmerkingen: