woensdag 24 juni 2009

Bief & Bere Sportnieuws


Auwiewaauuw voetbalcats en voetbalkettes, het mag dan zomerstop zijn maar er gebeurt nog genoeg in voetballand om Bief & Bere de hele dag op de bank te houden met Teletekst op de breedbeeldbuis. Fresh, want wat moet je anders? Zeker nu Bere werkloos is, is hij maaaaad on point betreffende al het voetbalnieuws. En dan hebben we het nog niet eens over wielrennen of tennis. Bere kent alle dopingzondaars van naam en adres (je moet uiteraard toch centen verdienen als je geen kantoorplek meer hebt) en kan zonder tv te kijken aan het gekreun horen welke biggen er op de tennisbaan van staan.
Props Bere, je bent de sportcat van de week!

Zo kwam Bief onlangs via Berepak ook te weten dat Fortuna Sittard toch door mag blijven gaan als Betaald Voetbal Organisatie (let op! BVO betekent dus niet alleen Biertje Voor Onderweg. red.).
Nu wisten wij al zeer zeker dat dit voor lokale supporters een goede reden is om veel pils te gaan drinken en dat daar in zo’n geval zeker wat gratis versnaperingen weg zijn te halen. Bief stapte meteen in een willekeurige station en gierde de A2 af naar Sittard voor een avond vol gratis pils en bitterballen. Bere kon niet mee, die had het heel druk zei hij….
Bijgesloten een foto geschoten op het hoogtepunt van het feest.

Jah Bless!

Geen opmerkingen: