woensdag 19 augustus 2009

Bief en bere random rap nieuws!


Hallo schoftenvolk!

Er is goed nieuws uit het Bief en bere kamp. Wij verkondigen altijd op eenzame hoogte te verkeren als het gaat om random rap geweld. Dit doen wij omdat wij vinden dat het waar is, maar als we heel eerlijk zijn zijn er heus wel mensen die kunnen hangen. Suez en Serch kennen jullie al jaren natuurlijk, maar recentelijk hebben wij opgehookt met Chriz the Wizz uit Oss. Chriz beschikt over een enorme jaren 80 lp collectie, en, kunnen Bief en bere jullie vertellen, die collectie is niet voor de poes.

Omdat Chriz zelf geen deuk in een pakje boter mixt, maar wel een goede muzieksmaak heeft besloot hij B&b te benaderen om een mix te maken van tracks die hij te fresh vind.. Goed denkwerk Chriz! Dus B&b zijn drukdoende met het in elkaar zetten van een mix die hoge ogen zal gaan gooien bij de 5 random rap liefhebbers die Nederland rijk is.

De release van deze mix zullen wij groots aanpakken, we zijn in onderhandeling met een aantal partijen voor een geschikte lokatie, omdat wij jullie graag mee willen laten denken willen wij jullie graag vragen een keuze te maken uit de volgende opties zodat wij weten waar jullie voorkeur naar uit gaat.

-In de rust van Top Oss tegen Eindhoven. Een derby van jewelste..

-In het kantoor van Top Notch. Onaangekondigd

-Voor de Lidl. Een prima catering gegarandeerd, en vele leuke buurtalcoholisten die altijd voor een prima sfeer zorgen.

Maak je keuze nu, en win een door Bief, Bere en Chriz leeg gesigneerd blikje perlbacher voor op Ebay.

Doeg!

1 opmerking:

Chris The Wiz zei

Hahahaha!!!!

Klasse man....

Groeten
Wiz