donderdag 17 september 2009

Biefaque en de Skatedwergen


Woordupski crackers? Biefaque en Berend Paque hebben weer voor geen meter geblogd de laatste weken en dat alles zonder geldige reden. Luiheid kent geen tijd dus lagen we lekker op de bank met bief & beredivisie, champions league, wk kwalificatie en voetbalpraatprogramma’s op tv. Fresh for 88!

Maar daarvoor was Biefaque nog effe met een superverse gestolen stationwagen (sorry kees) op skatereis naar Portugal. Portugal is superfresh met prachtig eten, mooi weer en toffe skateparkjes. Dat heb ik al eerder verteld dus ik ga er van uit dat alle lezers ondertussen al zijn wezen kijken of in ieder geval een reis gepland hebben. Anders ben je echt een enorme klaun die beter naar de costa del sol af kan reizen om 2 weken bij Jan Kroket in Salou te dineren en daarna in de locale Cool Down tent lam gaat op de deuntjes van Jan Smit die daar zeer waarschijnlijk loopt te shoppen voor een nieuwe big nu Yolanthe Tsjaplauw van Cashbergen niet meer met hem wil hangen. Niet helemaal onlogisch, het lijkt ons ook niet uit te houden met iemand die zulke prutmuziek produceert.

Maar terug naar relevante zaken. Tijdens de trip en de zoektocht naar skatespots stuitten Bief en kornuiten in een groot bos midden in Lissabon op een compleet afgeragd houten skatepark. In betere tijden hadden we hier zeker een paar uurtjes stuk kunnen skaten maar de huidige staat van het park noopte ons om het na 10 minuten voor gezien te houden. Maar toen kwam de grote verrassing! Het park werd keihard geskate door een groep dwergen. Echt waar! Ze waren echt superschuw en waren bijna niet te bendaderen maar na een uurtje bier gooien was er eentje lam genoeg om op de foto vast te leggen. Zie hier het memorabele resultaat. Zeer zeldzaam dat je deze dwergen op de gevoelige plaat vast kan leggen. Recognize suckas. Bief & Bere regeren weer als altijd!

3 opmerkingen:

martijn zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
martijn zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
martijn zei

Hehehehehe....

Dat skatepark ziet er wel (dw)erg koel uit!!!!

SEXOOOO Y MANO A MANOOOOOOOOO