woensdag 21 oktober 2009

De een z’n dood…


Zjendobre blogfreaksi’s! Er is weer groot nieuws te melden in Bief & Bere land. Na de oprichting van de Staatsbank van Bief & Bere en het daaropvolgende succes van deze operatie hebben we besloten om ons verder op het bankieren te storten. Niet te verwarren met bankeren, dat is namelijk gewoon op de bank liggen, voetbal kijken en pils drinken. Ook een gebied waarop B&B regeren als een malle trouwens.
Maar terug naar de essentie, Bief & Bere hebben gisteren de Dirk Beringa Bank opgericht. In het vervolg te vermelden als de DBB. Want als de DSB er niet meer is om mensen met misleidende verkooppraatjes hypotheken met overbodige verzekeringen en leningen met veel te hoge rentes en aan te smeren dan zijn Bief & Bere niet te beroerd om die leegte in bankland op te vullen en zodoende bakken met pils- en vinylgeld te generen. Recognize klaunski’s! Dus als je nergens als klant geaccepteerd wordt dan kun je nu gewoon mailen naar uitkleden@dbb.nl dan maken wij een pracht offerte op waardoor je binnen 5 jaar gegarandeerd aan de grond zit en wij als bonus je huis overnemen. Prachtig toch?

En in de ware Dirk Beringa spirit hebben we ook meteen maar AZ overgenomen van dhr. Scheringa. Hij moest er van af schijnt het. Bief & Bere hebben grote plannen, het blijkt namelijk dat de cup met de grote oren uitermate geschikt is om 10 blikken Perlenbacher koud te houden tijdens een willekeurige WK wedstrijd!
Dus terwijl jullie dit lezen licht er al een stationwagen in de pui bij FC Barcelona met daarin de aanbieding om de selectie van Barcelona te ruilen tegen die van AZ plus 2 gesealde exemplaren van “Listen To My Turbo” van de Raw Dope Posse. Wij weten al jaren dat Joan La Porta mad fan is van Raw Dope en dit aanbod nooit zal weigeren. Inkoppertje dus.
Bief & Bere bemiddelen namens DBB real estate ook tegen zeer onredelijke tarieven in woningen in probleemwijken voor de nieuwe Barca spelers terwijl de nieuwe AZ sterren allemaal prachtige DBB hypotheken krijgen aangemeten met zeer veel kleine Nederlandse lettertjes in de contracten. DBB maakt een voortvarende start kan ik je vertellen!

De DSB schaatsploeg laten we lekker voor wat het is is. Rondjes rijden op een ijsbaan is nog slechter te kijken dan Atouba, Pantelic, Kennedy en Sulemani samen in de basis bij Ajax. Martin Jol, we weten dat je meeleest, stuur die gasten nou eens weg!

Woord omhoog, dat was hem voor vandaag. Ik denk niet dat Bief & Bere in 1 blog ooit zo hard op zo veel verschillende gebieden hebben geregeerd. Maar voor hetzelfde geld hebben we dat wel maar weten we het gewoon niet meer.

Science for 2009!

Geen opmerkingen: