donderdag 15 oktober 2009

Rapcat van de maand


Kon ichi wa Blogheads! Bief en Bere hebben weer een nieuwe rapcat gevonden. Fresh for 88! Deze keer niemand minder dan Chriz the Wiz uit Ozz, zeer toepasselijk natuurlijk.

Het doet ons deugd dat er in deze tijden van wacke wizards uit grote Hollywood producties zoals Lord Of The Rings of Harry Potter nog een Wiz te vinden is die wel weet hoe laat het is en de traditie van freshe wizcats zoals Funkmaster Wizard Wiz en Captain G Wiz in stand houdt. Props Chriz!

Chriz is de rapcat van de maand omdat hij een ontiechelijk freshe collectie eind jaren 80 random rap lp’s heeft. En daarbovenop ook nog het inzicht heeft om hier door het Freakin Ill collectief een prachtige mixtape van te laten maken. Hier heeft Bere 2 maanden geleden aan gerefereerd en die tape zal onder voorbehoud vast zeer snel in de schappen liggen van elke zichzelf respecterende muziekhandel waaronder zelfs de Free Record shop. Sinds Hans van Breukhoven van Vanessa af is heeft hij geen beef meer met Bief & Bere omwille van die Vanessa blog die wij ooit maakten. Thanks hans, en voor de onwetenden onder jullie: gewoon kiehard naar beneden scrollen tot je ergens in 2007 beland. Bief & Bere zijn al jaren lang in de bloggame klauns!

Ook schijnt Chriz vaardig te zijn met spuitbussen verf maar dat kunnen we hier niet bevestigen aangezien we sterk de indruk hebben dat justitie onze blog in de gaten houdt op zoek naar strafbare feiten. Klauns!

Verder woont Chris vlak bij de lokale Aldi en bij een superdeupe snackbar genaamd de Heihoek waar ze een prachtige Brabantse snackcultuur in ere houden waar Bief & Bere weer effe mad geschoold werden betreffende snack & saus combo’s. We gaan dus onder voorbehoud ook supersnel weer terug naar Oss voor nader onderzoek en snackscience.

Eervolle vermelding voor Dave voor de Aldi knowledge en het biertransport tijdens ons laatste bezoek. Aaaauuuuuuuwwwwww

Support je lokale Wiz en haal een pilsje voor hem als hij je schutting aan het bekladden is.

Geen opmerkingen: