maandag 12 oktober 2009

Heet nieuws!


Iets Nie Sun Sjie Blognation!

Bief en bere hebben goed nieuws! Zoals sommingen van jullie weten zijn wij respectievelijk Directeur en Penningmeester van de Staatsbank van Bief en bere, en het gaat ons enorm voor de wind, zeker toen wij vanochtend gebeld werden door een heer die in eerste instantie anoniem wenste te blijven. Hij had een aantal zaken in de aanbieding waardoor Bief en bere al vrij snel doorhadden wie zijn aan de andere kant van de landlijn hadden hangen.

Zo zijn Bief en bere sinds vanochtend de trotse eigenaar van de volgende items, de Kampioenschaal van afgelopen eredivisie seizoen, Moussa Dembele, de kicksen van Kees Kist waarop hij topscoorder werd, en een skybox in het DSB stadion. Niet mis zeggen Bief en bere, ook Ronald Koeman werd ons aangeboden, maar iedereen weet dat je daar echt een enorme kat in de zak mee koopt, en Bief en bere zijn niet van 1988, wij gaan verder terug, recognize!

Dus langs deze weg danken wij Dirk hartelijk voor al deze prachtige items! Wij mochten van Dirk aan jullie meldden dat het prima met hem gaat, maar dat hij nu echt snel weg moest naar een niet nader te noemen lokatie in een fiscaal aantrekkelijk en zonovergoten gebied. Geniet ervan Dirk, bloedgeld is ook geld.

Bief en bere zijn weg als jullie spaargeld!