dinsdag 13 oktober 2009

Gregory


Blam Blam Blog Blog Party People!

Bief en bere waren onlangs met hun voetbalhomie Gregory van de Wiel naar het concert van Little Wayne, voor degenen die Little Wayne niet kennen, Little Wayne is een rapper die erg veel moeite heeft met articuleren, en meer tattoes heeft dan eigen vermogen, zijn stijl is erg lui, en naar verluid is dat een stijl die men tegenwoordig swagger noemt! Bere vind Little Wayne erg tof, want hij is zelf ook erg lui, en Bief vind hem misschien ook wel tof, maar was vooralsnog te lui om te luisteren naar Wayne! Tijdens het concert had Bief natuurlijk gewoon z'n walkman op met de greatest hits van Schoolly D.

Enfin, Bief en bere willen ff wat rechtzetten, er is veel ophef ontstaan over het wel of niet op tijd naar bed gaan van Gregory na het concert, wij lazen vandaag de Gregory claimt keurig om een uurtje of 12 in zijn nest te hebben gelegen, maar Bief en bere moeten dat ontkrachten. Na het concert hebben Bief en bere Gregory uitgenodigd voor een potje Pro Evolution Soccer op de PS3, wij hadden namelijk dringend geld nodig, een spelen om een maandsalaris van Gregory leek ons een uitstekend idee om wat extra gusto te vergaren. Na 1 potje hadden wij Gregory in de tas, en dit deed Gregory besluiten zijn hele hebben en houden in te zetten tegen Bief en bere, iedereen weet dat dit nog naiever is dan je spaarcenten onderbrengen bij Dirk, maargoed, wat Gregory wil natuurlijk. Eindstand, Bief en bere hebben alle gusto, de mercedes en de zus van Gregory in bezit, en dat verklaard de vermeende hersenschudding, het is eigenlijk niets meer dan oridinaire hoofdpijn.

Gregory is een echte prof, hij speelde vol overgave, en ging vervolgens met de tram naar huis, het was een gezellig samenkomen. Bief en bere regeerden, maar wat is nieuw.

Doeg!

Geen opmerkingen: