vrijdag 6 november 2009

Feest!


Yes Yes Blognatie!

Bief en Berend P terug op de glasvezel tip, Bief en bere gaan al jaren niet meer uit. Niet voor niets, biggen kun je tegenwoordig via internet regelen, en pils is beduidend goedkoper als je het scoort bij een supermarktketen. Het enige wat wij wel eens missen is een Febotrekmuur om leeg te sleuren na een avond overmatige pilsconsumptie, maar daar zijn alternatieven voor te verzinnen.

Bief en bere zagen dat Freakin Ill is benaderd voor de volgende Hells Kitchen editie op 4 december, goed nieuws vinden Bief en bere, te meer omdat wij dachten dat de Freakin Ill crew onder tram was gekomen, en, ondanks dat wij dat erg slecht nieuws zouden vinden, zaten wij natuurlijk wel te azen op de
mooie platencollecties die de heren zouden nalaten. Maargoed, dat komt misschien later.

In ieder geval, Bief en bere gaan natuurlijk niet naar Hells Kitchen, maar wij raden iedereen aan dat wel te doen, want dat word vast heel erg fresh. Het thema is 1988, en daar is nog nooit iemand slechter van geworden. Waarom gaan jullie niet B&B? Het is tegelijk met AGOVV tegen Omniworld, en Bief en bere hebben de prioriteiten op een rijtje. Jupiler League Freaks!

Oja, d'r is binnenkort ook weer Struttin' (20nov) gast DJ is Illco van Freakin Ill, staat niet op de flyer omdat Illco zo'n ernome crowdpleaser is dat de rijen voor de deur niet te overzien zullen zijn als hier teveel exposure aan gegeven word. Maar Illco in combinatie met Bart Fader, Taco Fett & Alviz is natuurlijk een line up waar zelfs Real Madrid niet mee kan hangen. Bief en bere zullen ook hier niet zijn trouwens, valt precies gelijk met RBC Roosendaal tegen Telstar.

En tot slot kun je op 14 november naar Daisy Age alwaar een andere Freakin Ill grootheid genaamd Mr Mendel achter de wielen staat. Daisy gaat alleen Bief naar toe, Bere wil ook heel graag, want Bere is dol op bloemen, en aangezien Daisy Age over bloemen enzo gaat mag Bere niet meer naar binnen omdat hij de laatste keer alle Anjers en Tulpen had opgevreten waardoor het decor in elkaar stortte. Sorry nog daarvoor.

Zo dat was weer een maad update met freshe fissas, doeg!