dinsdag 24 november 2009

Snacky time met Bief & Bere
Yooow blogbumbaclats! Biefie B & Berend P zijn terug in effect met nieuwe snackscience op topniveau. Het schijnt zelfs dat Martin Jol de kok van Ajax heeft verplicht de blog te lezen omdat hij denkt met onze snackwijsheid Atouba weer aan het voetballen te krijgen. Nou zijn we zelf ook erg overtuigd van onze snacksuprematie maar dit is wel erg optimistisch Martin. Tegen Atouba is geen echt geen kapsalonnetje opgewassen. Bief & Bere adviseren om hem tijdens de winterstop te verkopen om zo nog wat onverdiend uitbetaald salaris van dhr. Atouba terug te verdienen. Gelukkig kwam hij transfervrij dus zal de schade van een half jaar niet veel meer zijn dan een ton of 7. Goooh, weer heel jammer Ajax. Bief & Bere wachten met smart op een berichtje van Rik van den Boog met de vraag of wij het technisch beleid willen overnemen. We hebben nog wel wat tijd over B!

Maar terug naar de snackscience cats! Bief & Bere waren onlangs de grote rivieren weer eens overgestoken om op random rap visite te gaan in Oss en omgeving. Chris the Wiz haalde ons op van station Oss en nam ons mee naar het naburige Berghem. Daar hebben we de hele middag hij Diggy Dave thuis Aldi pils gedronken en rapklappers uit de jaren 80 geluisterd. Het was tranentrekkend mooi. Daarna hadden we natuurlijk heel erg honger en nam Dave ons mee naar zijn favoriete locale snackjoint. Superfresh, de Toko heette New York en had een enorme plastieken nep ijsco aan de gevel hangen die nu bij Bere thuis op het balkon staat. Fresh!

De snacks waren ook van topniveau. In deze regionen staan standaard de superspeciaaltjes op het menu. Dat is een locale shureshot van jewelste. Je krijgt dan je gewenste snack, bijvoorbeeld een frikandel, geserveerd als speciaal met daar dan bovenop een lading patat gedumpt. Respect zuiderlingen, dit is echt heel fresh.
Verder had Bief nog iets gescoord wat ook hoge ogen gooide, de Bouwmanbal ©!. Godvertyfus wat was dat mooi. De Bouwmanbal © is een gehaktbal volgens lokaal recept en deze werd in cafetaria New York gerserveerd met een halve liter industriĆ«le jus! Heerlijk zeggen wij. Laat dit niet liggen als je in Berghem bent!

Verder zat cafetaria New York in 1 pand samen met een kroeg. We hoeven niet uit te leggen hoeveel bonuspunten ze dit heeft opgeleverd!

Al met al een dag van jewelste, check de foto’s en veel dank aan Wiz & Dave voor de toeristische tips! Mochten er onjuistheden in dit verhaal staan dan zullen we dat onder voorbehoud corrigeren.

Jah Bless

Geen opmerkingen: