woensdag 30 december 2009

Bief en Bere Rap Up 2009!


2009 was wack! Het pils was prima, de platenscore was verre van pover zoals je van de B&b kunt verwachten, snackhuizen zijn in grote getale bezocht, Bief en bere zijn in de Bronx geweest om wat beatdowns uit te delen aan cultuur vertroebelaars, en met name Bere heeft het afgelopen jaar relatief veel op de bank gelegen ivm een vakantie van 9 maanden.

Maar verder was het sappelen voor weinig waarde bloglezers en aanbidders van de Bief en bere intifada!

Zo was daar weer een zak miskopen bij Ajax, een nieuwe coach zoals ieder jaar, en niet presteren zoals ieder jaar. De invoering van de OV chipkaart waardoor Bief en bere iedere dag 4 tot 5 euro kwijtraken omdat ze altijd vergeten uit te checken wat logisch is want in het OV drink je pils, en vergeet je dat soort zaken gewoon.

Bere moest noodgedwongen in een heel groot gebouw in de Bijlmer voetbalzone gaan lezen in de baas z'n tijd, depressiviteit alom, het was kantje boord of bere had zijn harige polsen doorgeharkt, maar gelukkig zat bief al jaren in een groot gebouw in de Bijlmer en heeft hij Bere van de ondergang gered door in de pauze extra veel pilsjes voor Bere mee te nemen, en heel hard "JockBox" van de Skinny Boys te beatboxen, en Bere voor te stellen aan Timmie de TakkeRoker en Mariejem, twee zeer sympatieke mensen die net als Bief iets doen met Simkaarten en Ebay.

Met bief ging het zowaar nog slechter, hij is hoofd Simkaart geworden bij de Poolse provider waar hij onder contract staat, en moet nu met zijn heftruck de kaartjes op kleur sorteren, iets wat hem niet goed afgaat, want bief heeft een enorme zwart wit visie op dingen. Dope of Wack, Lekker of Vies, simpel. Dit komt Biefs leiderschap niet ten goede, maar hij heeft mazzel dat de directeur van CheapSimTelBellPolski Simkaartski BV (biefs werkgever) alleen Pools praat en Bief niet, dus van een ontslag zal het niet komen.

Overige cliches mbt 2009 zullen we jullie besparen, maar 2009 zat natuurlijk ook ramvol met slechte releases, Bief en bere beginnen niet eens aan een lijst. Maar het slechtste nieuws was het uitblijven van de bief en bere LP "Schulpen doe je zo". Er is iets heel ergs gebeurd Bief en bere wannabees, Bief en bere gingen namelijk een maand geleden met de MasterCopy van de LP lekker Braggen en Boasten in een niet nader te noemen kroeg, t was maad fly, Bief en bere waren in enorme B-Boy modus, want meestal als gevolg heeft dat ze maad pils gaan drinken, en dan straalbezopen Schoolly D gaan quoten met dubbele tong. Tot zover een avond die je normaal alleen in films ziet, maar toen Bief en bere de rekening gepresenteerd kregen, en deze 91 euro bleek te zijn zonder fooi, en ze erachter kwamen dat de maar 7 euro in de knip hadden, hebben zijn de MasterCopy van de LP aan een Japanner verkocht voor 84 euro. Sweet Deal vonden Bief en bere maar toen zij s'ochtends wakker werden en hadden zij enorm veel spijt.

We kregen laatst een email van de Japanner, check.. HAHAHA, BLIEF & BLELELPLAK MASTELCLOPY MAAD GLUSTO OP EBAY, KAN HELICLOPTEL KLOPEN VAN GUSTO! DLOEG!!
Tot volgend jaar stalkers!

Geen opmerkingen: