maandag 7 december 2009

Bief en bere in de Bronx


Brace YoSelfes BlogNation,

Bief en bere hebben groot nieuws, B&b gaan naar de Boogie Down BX! Bere was al een keer solo geweest, en Bief brult altijd heel hard Bronx!! Bronx!! als hij iets teveel pils genuttigd heeft, maar wij als ambassadeurs van relevante zaken zijn uitgenodigd door Burgemeester Bloomberg om ervoor te zorgen dat er in de Bronx weer op traditionele wijze hiphop beleefd word.
Het is natuurlijk een klus van jewelste om alle Bronx Natives van hun Soulja Boy syndroom af te helpen, en om alle Ipods weer in te wisselen voor walkmans en de Serato's te vervangen voor aftandse mixers met louter en alleen upfaders en natuurlijk gewoon ouderwetsch vinyl!

Burgemeester Bloomberg verwacht ook zeer veel verzet, en heeft een subsidie pot open getrokken zodat dat bief en bere met gepaste beveiliging dit avontuur tegemoet kunnen zien. Aangezien New York ook last heeft van de recessie bestaat de subsidie uit twee kalkoenen.en een uur lang gratis pastrami bij Katz deli. Dat betekend voor bief en bere maar 1 ding. Ze schakelen hun Jeugdvriend genaamd Boiler in. Boiler is namelijk dol op kalkoen, en hij is net zo groot als de staatsschuld van Amerika! En hij is de enige aangewezen persoon die deze klus wil klaren voor een pover loon als dat wat Bloomberg aanbied. Naar verluid gaat het als een lopend vuurtje dat Boiler met B&b richting de Bronx komt, en zijn er zelfs al mensen die hun Ipod vrijwillig hebben ingeleverd, en hun vocabulair weer hebben gedowngrade met worden als Def, Fresh, Word en Crazy Fly.

Bief en bere verwachten niet al teveel problemen, zie hier een foto van onze homie Boiler.

Vrede

Geen opmerkingen: