vrijdag 26 maart 2010

Bief en Bere en de Boze Kapsalon Cobra!JeseMesh Blogstas

Biefix en Berelix zijn visionairs in de game.. Welke game is niet bepaald relevant, maar we excelleren natuurlijk op een aantal fronten. Graag willen wij even de tijd nemen om onszelf een welverdiende klop op de schouder te geven. Dat jullie dit niet doen is logisch want Bivak en Berenpak houden al jaren hun identiteit met succes verborgen.

Maargoed, back to the program. De Kapsalon, een snack waarvan wij voorspelde dat hij tot grote hoogten zou stijgen heeft inderdaad zijn belofte meer dan ingelost. Bief en bere kunnen geen doner etablissement inlopen of zij worden gebombardeerd met Kapsalon propaganda waar zelfs wijlen Saddam Hoessein een punt aan kon zuigen. Dat ons dit niets verbaasd mag voor zich spreken, wij hebben een neus voor grootse dingen, ze noemen Bief en bere niet voor niets de Nostradamussen van Snacks&Random Raps. De Kapsalon is groter dan Geert Wilders, en dat is crazy madness!

Wij willen nogmaals iedereen met klem verzoeken heel snel een kapsalon te nuttigen als je dat nog niet gedaan hebt, en laten we deze snackhype groter maken dan de Raw Dope Posse!

Tot slot willen wij nog even jullie aandacht voor het volgende, Henk Rommy, beter bekend als " de zwarte cobra" is ergens in 2006 veroordeeld tot een lange gevangenisstraf vanwege het dealen in XTC, bief en bere vinden XTC heel vies, en hebben dan ook een brief gestuurd naar de penitentiaire inrichting waar de cobra tegenwoordig woont waarin wij hem verzochten om iets nuttigs toen doen met de opbrengst van de pillen om zijn leven te beteren. Rommy de cobra vond dit een prima idee, echter had hij geen idee wat nuttig of goed zou kunnen zijn. Hij heeft Bief en bere gevraagd hem hierbij te helpen, en zie hierboven het resultaat. Jullie kijken hier naar een testpersing, en aangezien wij maar 1 exemplaar hadden zullen jullie begrijpen dat Bief en bere een kleine woordenwisseling niet konden onderdrukken. Niets aan de hand verder, we hebben het Cobra glas daarna nog 30 keer gevuld met Lidl bier, en daarna stonden we vrolijk samen met de Willie Wood rap met te bleren.

Bief en bere zijn de movement!

Geen opmerkingen: