maandag 19 april 2010

RapCat van de Week!


Hallo,

Bief en bere zijn terug met rapcat van de week! Deze week niet echt een rapper, maar meer een reuzedoder, thats right, we hebben het hier over IJsland.
Velen van jullie kennen waarschijnlijk IceSave nog wel, een ogenschijnlijk onschuldige bank, waar je prima rente marges op je zuurverdiende spaargeld kreeg,
die half europa in de recessie kreeg, en eigenhandig de provincie Noord Holland 100 miljoen afhandig maakte. Niet verkeerd zeggen Bief en bere.

Net nu het weer een beetje rustig leek te worden hebben ze weer een nieuw fenomeen in het leven geroepen, 1 of andere vulkaan waar bief en bere de naam niet van weten,
maar we noemen hem gemakshalve maar even MC Fresh Fulkano, want hij spuugt meer vuur dan Willie Wood en WonderLuv Dan bij elkaar, echt niet normaal!
As wolken waar je U tegen zegt, en die verdraaid paralellen vertonen met de wolken die Bief en bere vroeger produceerde toen ze nog flink van de boom rookte.
Dit geintje kost Europa zo'n 200 miljoen euro per dag, en als dat ding nog ff flink blijft gieren, zijn we zo failliet met z'n allen.

Daarom is IJsland met de Fresh Fulcano & de Ice Save Bank Rap Cat van de week. Ook namens de Jazzdigger, die door de Fresh Fulcano een week langer vast zit in New York met mefrau de Jazzdigger, en daardoor zijn nog te realiseren
huwelijk met haar waarschijnlijk meteen verpest omdat hij alleen maar aan het diggen is bij Webster in de kelder.

Daag!

1 opmerking:

Jazzdigger zei

De Jazzdigger is weer terug en hij kan jullie geruststellen. Mefrau de Jazzdigger heeft ja gezegd en gaf de Jazzdigger van pure opwinding meteen toestemming om de rest van de week bij Webster door te brengen.
Dat liet de Jazzdigger zich natuurlijk geen twee keer zeggen dus is hij gelijk met een six pack Brooklyn Lager en een ranja voor Webster de kelder weer ingedoken. Webster was na twee slokken ranja zo in de war dat de Jazzdigger alle obscure jazzplaten voor een paar dollar mocht meenemen.
Zeer fresh natuurlijk. Dus Webster, ik weet dat je dit leest, bij deze bedankt!

En we komen nog wel een keer terug om je weer even 5 minuten in het zonlicht te houden.