maandag 21 juni 2010

Na onrust bij Les Blues, nu ook onrust in het Jazz Diggers kamp!


Verontrustend nieuws vrienden! Zoals jullie misschien weten rollen Bief en bere diep met de Jazzdiggers, een duo dat hun voorliefde voor pils tracht te verbloemen door er zo nu en dan een Jazzplaat bij op te zetten. Prima techniek, werkt bij Bief en bere al jaren, en wij varen hier wel bij, uiteraard draaien wij geen Jazz, maar gewoon de Raw Dope Posse. Dit allemaal ter zijde.

Jasper, een evenredig deel van de Jazzdiggers, heeft zich de afgelopen tijd ontpopt tot iets heel anders dan een Jazz Digger, hij draait hip hop plaatjes, en soul beukers. Erik, ook een evenredig deel van de Jazzdigers is hier helemaal niet blij mee, en al helemaal niet toen hij hem recentelijk op heterdaad heeft betrapt op een dj gig alwaar hij met gebalde vuist mee stond te bleren met Pete Rock & CL Smooth, DAS EFX en Billy Jones. Het liep bijna uit op een handgemeen, en uiteindelijk was er een verzoeningspilsje of 25 nodig om de spanning weer wat uit de lucht te krijgen.

Enfin, het lijkt er niet op dat Jasper zijn oude geloof weer oppakt, want hij noemt zich tegenwoordig Souldigger ipv Jazzdigger, en hij is getekend bij hetzelfde agentschap als DJ Chunkie, Moortje en Real el Canario, en is al voor tantoe veel Urban Events geboekt.

Bief en bere worden er van verdacht de aanstichters te zijn van de ommezwaai van deze Jazzdigger, maar ontkennen dit met klem, en wel om de volgende redenen, als wij van de Jazz een Souldigger zouden maken, dan zou hij natuurlijk alleen maar in buurthuizen draaien, alleen maar Schoolly D en waarschijnlijk voor een publiek met een gemiddelde leeftijd van 41 met 3 kinderen. Dus, nee, Bief en bere regeere, maar wat er hier allemaal gebeurd kunnen wij niets aan doen. Wel is het zo dat wij de Jazzdigger onder grote druk een ShowJazz shirt hebben aangesmeerd, en gezegd dat het hier een heel obscuur Jazz label betreft dat alleen Bief en bere kennen, maar dat was dan ook alles!

Geen opmerkingen: