maandag 21 juni 2010

Rootsfestival


Hallo meeleeskinderen!

Bief en bere zijn terug met een Comsic Blast seeeeen! Wij willen even onze excuses maken aan Oleg Popmenietski, te zien op de foto hier boven! Oleg Popmenietski was gisteren speciaal naar het Roots Festival gekomen omdat een Beer uit Rusland en een gemaskerde bastaard uit Wales niet mogen ontbreken op een Cultureel festival natuurlijk! Echter is ons optreden al maanden geleden afgeketst omdat de organisatie onze eisen buiten proportioneel vonden ofzo. Heel raar, als je tegenwoordig al niet meer gewoon 3 kratjes pils, een frituurpan met een paar doosjes Party Mix van Mora en 2 ruggen zwart in een enveloppe kunt vragen dan zoek je het maar lekker uit natuurlijk!

Wat wij vergeten waren was dit mede te delen aan onze fans die dan ook in grote getale waren op komen dagen, waaronder ook Oleg Popmenietski, onze grootste fan, hij was zo uit het veld geslagen dat hij het nodig vond een arsenaal aan vodkaflessen leeg te zuipen, en daarna in zn broek te zeiken wat je op de foto helaas niet zo goed ziet! Naar verluid is Oleg Popmenietski daarna opgepakt omdat hij zat te poepen in een fietsfabriek fietsbak, iets wat normaliter niet zon probleem is, maar het yuppenkind wat bij zo'n fiets hoort zat er ook nog in.

Heel triest allemaal, zekert als je bedenkt dat Bief en bere dit hadden kunnen voorkomen. Maargoed, we moeten nu echt heel snel weer WK kijken, dus FREE Oleg Popmenietski ofzo, en volgende keer beter.

Doeg!

Geen opmerkingen: