dinsdag 3 augustus 2010

Appelsap was HEUL leuk!


Hoi Bloglezers in the place to be!

Bief en bere waren afgelopen zondag naar Appelsap, het was tantoe hard, en supergezellig! Appelsap is een household name in de game, en vierde afgelopen zondag zijn 10 jarig bestaan! Van harte Appel Crew! Bief en bere zijn maad gescholed op het gebied van house, en Dirty South rip off producties van Nederlandse bodem en we vonden Rich Medina zowaar goed draaien.

Voor de mensen die niet weten, Bief en bere vinden Rich Medina een over het paard getilde DJ die met een solide basis van middelmatigheid op 1 of andere manier heel veel succes heeft, maar eigenlijk nooit iets van een eigen identiteit laat zien. All Good verder onder voorbehoud.

Maargoed, terug naar Appelsap, de opkomst was enorm goed, en wat Bief en bere enorm toejuichen is het nieuwe publiek, vroeger bestond dat voornamelijk uit rugzak dragende b-boys die met een joint en teveel acne een beetje langs de rand van het terrein hingen, maar nu zijn het voornamelijk meisjes met een Goois accent die in Amsterdam verzeilt zijn geraakt omdat hun ouders een klein appartementje in de Pijp voor ze hebben aangeschaft! Keigaaf vinden Bief en bere dit! Het taalgebruik is ook enorm in postieve zin veranderd, daar waar vroeger dingen als "dope" en "leipe shit ouwe" de revue passeerden hoor je nu voornamelijk shit als "helemaal gezellie" en "fantastisch" voorbij komen als er een plaatje van Opposites gedraaid wordt.

Kortom niets dan hulde voor dit festival! Er was ook geen enkele steekpartij, alleen lag het netwerk plat omdat alle Blackberries overuren moesten draaien op Twitter, want stel je voor dat de wereld niet weet dat je bij de derde boom van links staat met een klein flesje Bubbels! Wat Bief en bere eigenlijk het allerleukst vonden aan Appelsap was de Whodini, met een opkomst van 10000 man, is het voor Bief en bere een kleine moeite om zonder gedag te zeggen onze schuimsnor te drukken, dit hebben wij ook na plus minus 5 minuten Appelsap gedaan!

Doei!

Geen opmerkingen: