donderdag 9 september 2010

Platenzaak van de week, en een beetje voetbalsciencePlauwplauw platencats & blogfreaks! Bief & Bere zijn terug met een nieuw thema, de platenzaak van de week. In een droevige tijd waarin geen hond geld meer betaalt voor muziek, laat staan voor platen, verdwijnt de ene platenjoint na de andere. Hartstikke zonde vinden Bief & Bere want er is geen betere tijdsbesteding te vinden dan met een pilsje in de hand een beetje alle klappers uit een winkel te trekken. Misschien een beetje jammer voor andere potentiƫle platenkopers maar dan hadden ze maar net zo fresh als wij moeten zijn. Simpel.

Maar deze week eren wij hier dus een zaak die zich dapper staande houdt tussen al het internet downloadgeweld. En hoe kan het ook anders met een inventaris zoals deze, Waxwell zou hier nog heel wat van kunnen leren! Dus onze hartelijke felicitaties gaan naar Rob van Rob’s Records in Nottingham alwaar Bief & Bere afgelopen weekend alle holy grails al hebben weggekaapt zodat jullie dat niet meer hoeven te doen. Recognize clownski’s!

Overigens is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn in Notts want de locale voetbaltrots Nottingham Forrest staat op een droeve 19e plaats in de Championship en Notts County moet het nog een divisie lager doen met potjes tegen roemruchte clubs als Yeovil Town en Tranmere Rovers. Dat schijnt nog meer pijn aan je ogen te doen dan Roda JC – Willem II, Bief & Bere hebben medelijden met de locale voetbalcats.

Jah Bless en tot een volgende keer!

Geen opmerkingen: