vrijdag 1 oktober 2010

Bief & Bere op reisWhattagwan blognation? Bief & Bere is de nieuwe movement weetje. Voor de echte headz die mad diep in de game zijn. Jeweet, die echt b-boys & fly girls die altijd digitaal zitten te wachten op nieuwe knowledge van de cats die de game regere. Auuuuuuwwwwwwww, tot zover de intro.

Zoals we laatst al vertelden zijn we nu ook visionairs van de bovenste plank op reisgebied. En na onze expeditie naar Schotland zijn we op pad geweest naar een nieuwe hotspot. Nou ja, nieuw…voor ons natuurlijk al jaren gesneden koek aangezien wij allang weten dat in West Friesland het allermeeste pils per hoofd van de bevolking wordt gedronken van heul Nederland. Word, Science!

Maar voor jullie zullen we nog effe op een rijtje zetten wat er buiten het pilsgebruik zo fresh is aan West Freshland. Eigenlijk niet zo heel veel maar wel allemaal bere essentieel.
Check als eerste de foto van de lokale hamburger! Plaauuuuw, zelfs bere had moeite om deze in zijn geheel te verorberen maar uiteindelijk had hij toch ook nog Bief’s restjes weggewerkt en alles doorgespoeld met een paar halve liters pils. Props Bere, je bent nummer 1 in de eet game!

Ten tweede is West Freshland een land van mad science kunnen wij je vertellen. Uit nood geboren waarschijnlijk want op een gegeven moment in de geschiedenis heeft de landelijke overheid bedacht dat je niet meer lam in je trekker of auto rond mag rijden. Daar krijg je dan boetes voor. Superwack vonden de Westfriezen en Bief & Bere ook.
Wij hadden al gehoord van een lokale mythe die verhaalde van het feit dat je na een goede slok maggi nooit meer te pakken zou zijn in een alcohol controle. Sceptici als we zijn namen we dat met een korreltje zout maar wat schertste onze verbazing toen we de auto van Big W. te T. hadden “geleend”: In het portier stond een flesje Maggi! Bief en Bere kunnen je vertellen dat Bief als chauffeur de hele trip lang straalbezopen met een grote bruine rand om zijn bivakmond glansrijk door elke alcohol controle is geslingerd. Dat is crazy science freaks. Recognize!

Dus als je nog niets hebt geboekt en je hebt net als wij twijfels bij hippe bestemmingen als Braziliƫ, Barcelona, Miami en Vietnam ofzo, boek dan mooi een trippie naar de WF voordat ook dit mooie land bezoedeld zal worden door het massatoerisme wat kutclubs met housemuziek en slecht voedsel als een bloedvlek over deze mooie streek zullen verspreiden.

Zeg nooit dat je niet gewaarschuwd ben, Klauns!

1 opmerking:

fejmelba zei

yo bief en bere,
dat west friese maad fresh zijn wisten we natuurlijk al jaren.
Big W affectie voor die bruine drap komt als een volkomen verrassing. met deze kennis in achterhoofd verbaast het niet hoe Big W. twee tournedoos weg weet te schuiven zonder de riem te vieren.
Tevens verdenk ik Big J. ervan deze flesjes in eigen eetablisement achterover te drukken
en in omgeving van de bonte koe te herverdelen voor woekerprijzen.
Zo spaar je stukje bij beetje aan een leuk strand tokootje ergens op de antillen.
Houd den hoofdjes boven de radar boys. Rust.

n.b. Mis de mad lauwe "waterfiets" niet. N snackfeest uit Gennep (lim).
2 fricandellen overladen met friet, curry, mayo en uitjes.