vrijdag 1 oktober 2010

Bief 8 Bere KunstNi Hao blogfreakers with sneakers! Bief & Bere zijn fresh for ’81, ook in oktober. Herfst is wack maar wij proberen er toch nog wat van te maken voor onszelf en natuurlijk ook voor jullie. Kleine moeite zeggen wij dan in koor terwijl we nog een blikkie Perlenbacher opentrekken.
Bief & Bere zijn mad kunst fans. Sinds wij Kunstkruimels van Rembo & Rembo zagen hebben wij een zeer gevoelig oog voor kunst en spotten wij van alles en nog wat en dat willen we jullie niet onthouden. Mocht je dit echt heel superfresh vinden dan kun je altijd een beloning sturen naar Schulpweg 1 te Ijmuiden. Jeweetzelluf!

Kunst vindt je potentieel namelijk overal maar niet iedereen weet dat. Afgelopen week hadden we visiti uit Schotland en zo kregen wij in onze Bief & Berebunker zomaar dit prachtige kunstwerk onder ogen. We vroegen ons al af waarom Schotse Chris de hele tijd op zoek was naar scherpe voorwerpen maar toen we dit prachtplaatje onder ogen kregen viel alles op zijn plek en begrepen we ook meteen waarom hij een kwartier lang geen pilsje had gedronken. Gefeliciteerd Chris, je bent de kunst cat van de week. Een prijs krijg je niet aangezien je toch geen nederlands kan lezen en je nooit zal weten dat je de winnaar bent. Jammer joh, dat sixpackie drinken bief en bere dan wel op voor je.

Jah Bless art nation, wij zijn uit als Contador uit de Tour uitslag

Geen opmerkingen: