woensdag 14 november 2007

Snackkar van de week, een verhaal!!
Of eigenlijk een snackbar, en niet zomaar 1. Snackbar Boswijk it is! Berepak heeft een groot deel van zijn jeugd in Lelystad genoten, hij was deel een roemruchte bende genaamd de Punter Posse tezamen met oa Boiler, Moenzelman en Hamid de Salade Hindoe! Naast gangbangers waren wij basketballers met potentie! Omdat in de Punter de nadruk lag op het stelen van slagroombussen bij de Aldi besloten Berepak en zijn posse op een goede dag een keer naar het rivaliserende stadsdeel de Horst af te reizen omdat het gerucht ging dat hier op niveau gebasketbald werd. De Horst Hustlers regeerde hier soverein wat logisch is met leden als Niels Patat, Rode Kris, Disco Dave alias Duik en Jeyo in de gelederen.

Al snel werden de Punter Posse en de Horst Hustlers homies 4 lijf, en bezochten zij met regelmaat een etablissement genaamd snackbar Boswijk alwaar wij in grote getalen friet, bier, sigaretten en bokados met sate saus scoorden. De uitbater was een goeie gast, in de eerste plaats omdat hij Niels Patat een baan gaf, maar ook omdat hij de eerste was met een hoerenboot in Lelystad, en omdat hij ver voordat het fenomeen snorder bekend werd al snorder was!

Dus, waarom vinden wij Snackbar Boswijk dope? Omdat Jeyo hier de bodem gelegd heeft voor zijn spastische darm, Disco Dave voor zijn gokverslaving, Boiler voor zijn 2.20 mtr lange lichaam door overmatig halve kippen eten en berepak voor zijn fascinatie voor snackkarren en barren in het algemeen!

Snackbar boswijk bestaat nog steeds, maar nu word het gerund door een Shoarma boer! Aan het interieur is niets veranderd, dus mocht je ooit in Lelystad zijn, ga langs en kijk waar Bere heeft leren genieten van goede kookkunst!

Uit als een Broodje Ei Klapsaus!

Geen opmerkingen: