vrijdag 9 mei 2008

Hoe was Freakin Ill Bief en bere?


Afgelopen woensdag 7 mei was het weer zover, een avondje Freakin Ill in de Bitterzoet. Het enige uitje waar Bief en bere voor te porren zijn onder voorbehoud. De binnenkomst was al goed, er zat een zeer vriendelijke dame achter de kassa die kneppelhard van de boom aan het roken was, het scheelde niet veel of biefix en berelix raakte in een diepe trance door de dikke rook, net zoals die keer dat ze op het tovereiland in trance raakte door allemaal knappe dames met veel te grote biggen die ons sateh saus, pils en gefrituurde marsen voerde en we nooit meer naar huis wilde omdat het eiland op 1 groot bankstel leek..

Gelukkig werden wij wreed wakker geschud dan de verzengend harde beats van de Freakin Ill crew en renden wij snel naar binnen om al het moois te aanschouwen.
Het is was super fly, de ene naar de andere klapper kwam voorbij en bief en bere hebben de hele avond de welbekende robotdans gedaan omdat het zo stupid fresh was. Op een gegeven moment kwamen Mike en Git Hyper van Demonfuzz achter de decks staan en die namen ons ook nog eens even mee op een tocht vol mooie funk obscuriteiten. Bief en bere constateerde dat in tegenstelling tot het voetbal de draaikunsten in Rotterdam uitermate goed verzorgd zijn.

Na het drinken van velen glazen pils hebben wij nog geprobeerd wat platen te pikken van de dj's, maar we werden al vrij snel betrapt door Git Hyper. Die had de hele avond ijsthee had gedronken. Toen hij vroeg wat we achter de DJ booth moesten zeiden wij dat we sateh saus zochten. Die gast is maad gefocussed in tegenstelling tot de Freakin Ill crew die alweer lam aan de bar zaten.

Doeg!

Geen opmerkingen: