vrijdag 18 juli 2008

Bief en bere gaan op vakantie!


Discombabulator, babulator ha ha ha ha ha!

Bief en bere zijn wat rustig geweest de laatste tijd als het gaat om bloggen, wij willen jullie even laten weten wat hieraan ten grondslag ligt. Bief en bere gaan namelijk op vakantie.

Bief reist af richting het van oudsher biggenrijke Zweden, en zal zich op de stadscamping van Malmo te buiten gaan aan flesjes pils waar veel teveel belasting over betaald moet worden. Aangezien dit dus een prijzig tripje word, heeft bief zich genoodzaakt gevoeld om een bijbaantje te zoeken zodat hij ongegeneerd de knip kan trekken als hij dorst heeft. De afgelopen twee weken heeft bief dan ook nachtdiensten gedraaid in een kroepoek fabriek te Purmerend alwaar hij de coördinatie van de lopende band voor zijn rekening nam. Bief heeft ondertussen genoeg euro’s vergaard, en zal komende zaterdag vertrekken.

Bere gaat over twee weken richting het altijd mooie Engeland. Naar Croperdy om heel specifiek te zijn. Bere was enige tijd niet in het bezit was van een geldig reisdocument. Vroeger kon bere gewoon een stuk boomschors laten zien, maar de douane zijn de laatste tijd zeer streng. Bere heeft dan ook hard gewerkt om aan te tonen dat hij een Nederlandse beer is, en dat die clowns heel snel met een paspoort op de proppen moeten komen. Bere kreeg gisteren een brief waarin stond dat hij een inburgeringcursus moet volgen net als Salomon Kalou. Dus bere is heel hard aan het leren zodat hij als volwaardig Nederlander beschouwd word op termijn (onder voorbehoud). Bere loopt dus al twee weken op klompen, en heeft het Perlbacher pils ingeruild voor het nationalistische Heineken. Verder heeft hij de laatste tijd geen vis uit de gracht geslagen, maar reist hij in het holst van de nacht af richting de Bollenstreek West Friesland alwaar hij zich te buiten gaat aan tulpenbollen met tulpen salade. Het zal jullie ook niets verbazen dat bere 10 kilo lichter is, en dat zijn vacht glimt als nooit tevoren.

Hoe onze vakantie was horen jullie snel clowns.

Doeg!

Geen opmerkingen: