maandag 11 augustus 2008

Biefkini


Yeahhh Boyyyyyyyy!!!!!!

Bief en bere zijn weer terug met een gat in de markt. Recentelijk viel ons op dat er een enorme hype is op de stranden van Salou en Zandvoort, de burkini. Bief en bere zetten hun vraagtekens bij de burkini omdat het niets verhullende achterwege is gelaten. En juist dat is wat Bief en bere zo enorm aanspreekt aan badpakken en bikini’s. Aangezien Bief en bere innovators en sculpantors zijn en ze bij tijd en wijlen een zeer gezonde ondernemersgeest hebben (voor het generen inkomsten voor de aanschaf van random rap en pils) zijn zij met de Biefkini© op de markt gekomen. Bief en bere zouden de Biefkini© willen omschrijven als een kosjer badpak. Het accentueert biggen en billen, en is verder zo discreet als een lening bij Dick Scheringa. 1+1 = 1988 clowns.

Check hier het eerste ontwerp van Bief en bere, wij zoeken nog meer modellen natuurlijk want goede research is het halve werk, daar weten Bief en bere alles van.
Zo doen wij al jaren onderzoek naar goed pils, en het eind is nog niet in zicht..

En als de familie Brenninkmeijer van de C&A dit ziet, we hebben er patent op clowns!! Maar laten ons graag uitkopen voor crazy fly cash!


Doeg

Geen opmerkingen: