maandag 20 oktober 2008

Update!


Terwijl Biefix op vakantie is alwaar hij test of hij klaar is voor het volwassen mensen bestaan houd Yung Bere the fort Down. Het is wat stillig geweest op de door jullie zo geliefde blog en dat komt natuurlijk door de kredietcrisis. Zoals jullie een paar topics lager kunnen lezen zijn wij de “staatsbank van Bief en bere” begonnen, en het loopt als een trein. Het gaat zelfs zo goed dat Bief en bere er al een prachtig bedrijfsfeest op hebben zitten. Bief en bere zijn gaan Bowlen op kosten van de bank, en hebben al bowlend natuurlijk buitensporig veel pils gedronken, en aan de lopende band Party Mix van McCain besteld.

Bief en bere hebben natuurlijk wel hun gezicht laten zien op een aantal freshe feestjes, of dope fissas zoals de hedendaagse jeugd dat graag noemt. Sociaal wenselijk gedrag is Bief en bere niet vreemd namelijk, dus uiteraard waren zij in het HipHop Cafe toen de Freakin Ill mannen Illco & Bartfader daar wat knalplaten kwamen draaien. Ze waren dan ook maad heet en d’r kwamen veel beukplaten voorbij. Jammer dat je niet meer binnen mag roken, want d’r stond zo’n 150 man voor de deur, en een mannetje of 15 binnen.

We zijn ook nog naar Struttin geweest alwaar Illco en Bartfader wederom stonden met Taco Fett en Mc Seven. Misschien waren ze daar wat te hard aan het beuken want het publiek (muv van B&b) keek wat onwennig bij tijd en wijlen. Gelukkig was Taco Fett messcherp, en anticipeerde prima zoals Bief en bere als hun glas bijna leeg is. Het was crazy live allemaal.

Deze week beloofd weer prima te worden want muv van maandag kun je iedere avond mooi klaarliggen op de bank voor een flinke portie voetbal. Bief en bere vinden vooral de clash tussen Beereveen en AC Bieflaan erg interessant, maar jullie kennen ons credo, als de bal rond is, en het veld is groen, dan hebben Bief en bere wat te doen..

Tot later Freak-A-Zoids!

Geen opmerkingen: