vrijdag 24 oktober 2008

Code Rood!!!!!


Lees onderstaand verhaal!!

'Borsten krimpen door koffie'

AMSTERDAM - Vrouwen die gemiddeld drie koppen koffie per dag nuttigen lopen het risico dat hun borsten in omvang krimpen. Dat is althans de conclusie van een Zweeds onderzoek onder driehonderd koffieliefhebsters.
Volgens wetenschapster Helene Jernstoem van de Zweedse Lund-universiteit moet de oorzaak worden gezocht in de invloed die koffie heeft op een bepaald gen dat ongeveer vijftig procent van alle vrouwen bezit.


Hotdamn, Bief en bere slaan groot alarm, zoals het een goed cooperate slave betaamd drinken Bief en bere gemiddeld 61 bakkies pleur per dag om wakker te blijven in de baas z’n tijd. Wij gaan er gemakshalve van uit dat er ook genoeg crazy fly ladies zijn die zulke hoeveelheden brul nodig hebben om de dag door te komen.

Bief en bere vragen dan ook aan iedere vrouw die haar biggen lief heeft om meteen te stoppen met het drinken van pleur. Bief en bere zijn dol op exorbitant grote biggen, wij kijken er net zo graag tegenaan als een persconferentie van Louis van Gaal, of de wekelijkse oorwassing van Feijenoord, daarnaast liggen ze net zo lekker als een bankstel, en als je d’r pils op morst heb je ze zo weer schoon!

Daarom dames, respect yo self, en Biefski en beerski natuurlijk!

Blauw…..

Geen opmerkingen: