woensdag 14 oktober 2009

Bere


Cabini Green Home Cats & Girls!

Bief en bere hebben slecht nieuws, althans dat vind bere, hij is namelijk weer te werk gesteld bij een niet nader te noemen instelling. Erg spijtig voor bere, maar goed voor jullie, want dit zal de blogvolumes enorm doen toenemen, net als bere's gewicht. Bief is zeer content met het feit dat Bere weer coorperate slave is, want Bief was heel erg jaloers, en heeft zelfs overwogen om bere clown van de week te maken op de blog. Heel gemeen vond bere, maar uiteindelijk liep alles met een sisser af toen bere een mint exemplaar van de Raw Dope Posse voor bief op de kop tikte ofzo.

Maargoed, je kan bere dus gewoon voor voor half 2 smiddags bellen, en dan neemt hij gewoon weer op, tenzij hij zit te schulpen in de bedrijfsbunker, daar heeft bere geen ontvangst.

Bere was ook bijna van zijn alcholisme af, maar vreest zeer spoedig weer het notoire drankorgel te zijn van weleer. Ook dit vind Bief erg leuk, want die vond het maar wat eenzaam zo alleen met een blikje Perlbacher, hij vond het overigens niet minder lekker, logisch.

Ok, dat is het voor nu, mooie kantoor anekdotes volgen later als Bere zijn proeftijd doorkomt.

Sallasi Ai!

Geen opmerkingen: